Epson Stylus SX 215

Epson
SX 215
Epson Stylus SX 215
38 406 DKK

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

BilligToner.dk tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Stylus SX 215. Vi bestræber os på at tilbyde et bredt udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal prints i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Epson Stylus SX 215