Epson Stylus SX 115

Epson
SX 115
Epson Stylus SX 115
38 406 DKK

BilligToner tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Stylus SX 115. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Epson Stylus SX 115