Epson Stylus DX 6050

Epson
DX 6050
Epson Stylus DX 6050
38 99999 DKK

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de stort set altid giver samme antal prints i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Stylus DX 6050. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Epson Stylus DX 6050