Epson Stylus DX 3800

DX 3800 Epson
Epson Stylus DX 3800
18 28 DKK

BilligToner.dk forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Stylus DX 3800. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere