Epson Stylus C 42 / Plus / S / SX / UX

C 42 / Plus / S / SX / UX Epson
Epson Stylus C 42 / Plus / S / SX / UX
67 71 DKK

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere