Epson MJ 6000 C

Epson MJ 6000 C
65 67 DKK

BilligToner.dk er en af landets førende forhandlere af printertilbehør til danskerne, og vi har altid haft som højeste prioritet at have så mange glade handlende som muligt. Vi bestræber os derfor altid på at holde prisniveauet lavt og levere så hurtigt det kan lade sig gøre.

Alle har mulighed for at registrere sig som fordelskunde hos BilligToner. Så optjener du rabatpoint, hver gang du bestiller kompatible varer i BilligToners webshop. Fordelskunder får point der svarer til fem procent af den samlede ordrepris ekskl. fragt, og hvert rabatpoint svarer til 1 krone, der kan anvendes på køb af kompatible varer.

Epson er en virksomhed med en lang tradition i produktionen af af printere og printertilbehør. Gennem et halvt århundrede har Epson produceret printere, og med en MJ 6000 C fra Epson er du derfor garanteret en printer, der er udviklet på grundlag af mange års erfaring – hvilket selvfølgelig også gælder patronerne. Og foretrækker du kompatible tonerpatroner til din printer, står BilligToner inde for kvaliteten i kraft af vores 100 % tilfredshedsgaranti.

Læs mere

Tonere der passer til Epson MJ 6000 C:

  • Epson MJ 6000C