Epson Aculaser C1700

C1700 Epson
Epson Aculaser C1700
128 616 DKK

Siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner.dk tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Aculaser C1700. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din printer, også kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere