Dymo Labelmaker 4500

4500 Dymo
Dymo Labelmaker 4500
56 144 DKK

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner tilbyder et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Labelmaker 4500. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere