Canon Pixma MP 272

Canon
MP 272
Canon Pixma MP 272
130 265 DKK

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vi forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Pixma MP 272. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon Pixma MP 272