Canon Pixma MP 230

Canon
MP 230
Canon Pixma MP 230
130 265 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem kl. 9 og 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Pixma MP 230. Vi bestræber os på at tilbyde et bredt udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon Pixma MP 230