Canon Pixma IP 4820

Canon
IP 4820
Canon Pixma IP 4820
17 296 DKK

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de stort set altid giver samme antal prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon Pixma IP 4820