Canon PC 940

Canon
940
Canon PC 940
290 1065 DKK

BilligToner forhandler en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PC 940. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9 og 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon PC 940