Canon PC 920

Canon
920
Canon PC 920
290 1065 DKK

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PC 920. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon PC 920