Canon PC 760

Canon
760
Canon PC 760
290 1065 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem kl. 9 og 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal prints i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner.dk sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PC 760. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon PC 760