Canon PC 745

Canon
745
Canon PC 745
290 1065 DKK

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner.dk sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PC 745. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Lige siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon PC 745