Canon PC 550

Canon
550
Canon PC 550
290 1065 DKK

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon PC 550