Canon PC 530

Canon
530
Canon PC 530
290 1065 DKK

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PC 530. Vi bestræber os på at tilbyde et bredt udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon PC 530