Canon PC 400

Canon
400
Canon PC 400
290 1092 DKK

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de stort set altid giver samme antal prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PC 400. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon PC 400