Canon PC 150

Canon
150
Canon PC 150
290 1092 DKK

Siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange prints i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard PC 150. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon PC 150