Canon Multipass L 90

Canon
L 90
Canon Multipass L 90
205 575 DKK

Vi tilbyder en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Multipass L 90. Vi bestræber os på at have et stort udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der løbende lanceres nye produkter.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer lige så mange prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Vis mere