Canon Multipass L 60

Canon
L 60
Canon Multipass L 60
205 575 DKK

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9 og 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere