Canon MF 8360 Cdn

Canon
8360 Cdn
Canon MF 8360 Cdn
197 930 DKK

BilligToner tilbyder et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard MF 8360 Cdn. Vi bestræber os på at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9 og 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon MF 8360 Cdn