Canon LBP 7660 Cdn

Canon
7660 Cdn
Canon LBP 7660 Cdn
197 822 DKK

Vi sælger et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LBP 7660 Cdn. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg til lige netop din printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der løbende kommer nye produkter til.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de stort set altid giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon LBP 7660 Cdn