Canon LaserShot LBP 400

Canon
Canon LaserShot LBP 400
806 806 DKK

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid giver lige så mange udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem kl. 9 og 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

BilligToner.dk tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserShot LBP 400. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere