Canon Laser Class 9800

9800 Canon
Canon Laser Class 9800
860 860 DKK

BilligToner sælger et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Laser Class 9800. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, da der løbende tilføjes nye produkter.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de stort set altid giver samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere