Canon Laser Class 6000

Canon
6000
Canon Laser Class 6000
205 571 DKK

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de stort set altid giver lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vi sælger et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Laser Class 6000. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon Laser Class 6000