Canon Laser Class 4000

Canon
4000
Canon Laser Class 4000
205 575 DKK

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid leverer samme antal prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi sælger et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Laser Class 4000. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere