Canon Laser Class 2050 / P

Canon
2050 / P
Canon Laser Class 2050 / P
205 575 DKK

Siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de stort set altid giver samme antal prints i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Laser Class 2050 / P. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem klokken 9 og 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere