Canon Laser Class 1050 / P

1050 / P Canon
Canon Laser Class 1050 / P
185 644 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vi sælger et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Laser Class 1050 / P. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere