Canon imagePrograf Pro 1000

Pro 1000 Canon
Canon imagePrograf Pro 1000
190 573 DKK

Lige siden vi startede med at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imagePrograf Pro 1000. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere