Canon imagePrograf IPF 785 / M40 / MFP

IPF 785 / M40 / MFP Canon
Canon imagePrograf IPF 785 / M40 / MFP
288 554 DKK

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de stort set altid giver samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner forhandler en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imagePrograf IPF 785 / M40 / MFP. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der løbende lanceres nye produkter.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere