Canon imagePrograf IPF 780 / M40 / MFP

IPF 780 / M40 / MFP Canon
Canon imagePrograf IPF 780 / M40 / MFP
288 554 DKK

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Vi sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imagePrograf IPF 780 / M40 / MFP. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere