Canon imagePrograf IPF 770 / L36 / M40 / MFP

IPF 770 / L36 / M40 / MFP Canon
Canon imagePrograf IPF 770 / L36 / M40 / MFP
288 554 DKK

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imagePrograf IPF 770 / L36 / M40 / MFP. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere