Canon imagePrograf IPF 760 / MFP / MFP M40

IPF 760 / MFP / MFP M40 Canon
Canon imagePrograf IPF 760 / MFP / MFP M40
260 2818 DKK

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de stort set altid giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

BilligToner tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imagePrograf IPF 760 / MFP / MFP M40. Vi bestræber os på at tilbyde et stort udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Vis mere