Canon imagePrograf IPF 750 / MFP / MFP M40

IPF 750 / MFP / MFP M40 Canon
Canon imagePrograf IPF 750 / MFP / MFP M40
260 2818 DKK

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imagePrograf IPF 750 / MFP / MFP M40. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem klokken 9 og 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere