Canon imagePrograf IPF 710

IPF 710 Canon
Canon imagePrograf IPF 710
260 2818 DKK

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Vi sælger et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imagePrograf IPF 710. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Vis mere