Canon imagePrograf IPF 680

IPF 680 Canon
Canon imagePrograf IPF 680
288 554 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Vi forhandler et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imagePrograf IPF 680. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere