Canon imagePrograf IPF 670 / MFP L24

IPF 670 / MFP L24 Canon
Canon imagePrograf IPF 670 / MFP L24
288 554 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imagePrograf IPF 670 / MFP L24. Vi lægger os i selen for at have et stort udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere