Canon imagePrograf IPF 655

IPF 655 Canon
Canon imagePrograf IPF 655
260 2818 DKK

Vi forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imagePrograf IPF 655. Vi bestræber os på at tilbyde et bredt udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vis mere