Canon imagePrograf IPF 650

IPF 650 Canon
Canon imagePrograf IPF 650
260 2818 DKK

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imagePrograf IPF 650. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de næsten altid leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere