Canon imagePrograf IPF 500

IPF 500 Canon
Canon imagePrograf IPF 500
260 2818 DKK

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vi forhandler et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard imagePrograf IPF 500. Vi lægger os i selen for at have et bredt udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere