Canon i-SENSYS MF 8550 / CD / CDN

Canon
MF 8550 / CD / CDN
Canon i-SENSYS MF 8550 / CD / CDN
197 1160 DKK

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner.dk forhandler en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS MF 8550 / CD / CDN. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS MF 8550 / CD / CDN