Canon i-SENSYS MF 8540 / CDN

Canon
MF 8540 / CDN
Canon i-SENSYS MF 8540 / CDN
197 930 DKK

BilligToner.dk sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS MF 8540 / CDN. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS MF 8540 / CDN