Canon i-SENSYS MF 8500

Canon
MF 8500
Canon i-SENSYS MF 8500
189 99999 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

BilligToner.dk sælger et stort udvalg af produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS MF 8500. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, da de næsten altid leverer lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS MF 8500