Canon i-SENSYS MF 8380 / CDW

Canon
MF 8380 / CDW
Canon i-SENSYS MF 8380 / CDW
197 822 DKK

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange prints i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS MF 8380 / CDW. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS MF 8380 / CDW