Canon i-SENSYS MF 8300

Canon
MF 8300
Canon i-SENSYS MF 8300
197 930 DKK

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem kl. 9 og 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

BilligToner.dk sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS MF 8300. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS MF 8300