Canon i-SENSYS MF 8050 / CN

Canon
MF 8050 / CN
Canon i-SENSYS MF 8050 / CN
153 562 DKK

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de næsten altid leverer lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vi forhandler en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS MF 8050 / CN. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi startede med at forhandle billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS MF 8050 / CN