Canon i-SENSYS MF 8040 / CN

Canon
MF 8040 / CN
Canon i-SENSYS MF 8040 / CN
153 562 DKK

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de stort set altid leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vi forhandler et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS MF 8040 / CN. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS MF 8040 / CN