Canon i-SENSYS MF 728 / CDW

Canon
MF 728 / CDW
Canon i-SENSYS MF 728 / CDW
197 822 DKK

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Vi sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS MF 728 / CDW. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange prints i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS MF 728 / CDW