Canon i-SENSYS LBP 7210 / CDN

Canon
LBP 7210 / CDN
Canon i-SENSYS LBP 7210 / CDN
196 1389 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vi sælger et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard i-SENSYS LBP 7210 / CDN. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Canon i-SENSYS LBP 7210 / CDN